2022. augusztus

15aug20:0021:00New Orleans-tól Las Vegas-ig...

Időpont

(Hétfő) 20:00 - 21:00

Helyszín

Városháza udvara

3980 Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.

Esemény részletei

Benkó Dixieland Band

Nagy Iván – harsona, ének, zenekarvezető
Szalóky Béla – trombita
Dennert Árpád – klarinét
Kovacsevics Gábor – dob
Csikós Miklós – bőgő
Gáspár Pál – bendzsó, ének
Nagy Iván – zongora

Sztárvendég:  Náray Erika – ének

Jegyár:       2.900,- Ft

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. Idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar június végén Budapesten közönségével együtt ünnepelte őt. Olyan számokat játszottak, amelyek Iván életútját végigkísérték, már-már összenőttek vele, és minden alkalommal nagy sikert aratnak.

Hogy mégis valami újdonság is legyen az ünnepi koncerten, az együttes sztárvendége Náray Erika színésznő-énekesnő, a hazai jazzélet ismert szereplője volt, akivel az együttes korábban még nem dolgozhatott együtt. Az együttzenélés kiesett éveit pótlandó a zenekar nagy szeretettel hívta meg a kiváló művésznőt városmajori koncertjére.

Az idei Zempléni Fesztiválon kétszer is föllép a Benkó Dixieland Band. Ezen az első koncerten Sátoraljaújhelyen ismét Náray Erikával közösen viszik magukkal a közönséget egy nem mindennapi utazásra: New Orleans-tól Las Vegas-ig

Aki föl szeretne készülni erre a képletes barangolásra, a zenekar közösségi oldalán látható videóval már most megteheti.

A Benkó Dixieland Band Zempléni Fesztivál keretében szervezett második koncertjéről itt olvashatnak bővebben.

 

Sátoraljaújhely Önkormányzata támogatásával

Rossz idő esetén a Latabár Színházban.

több

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.
X