Scroll Top

Zempléni kirándulás

Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon, a Hegyközben és a Bodrogközben számtalan kirándulási lehetőség és program kínálkozik. Időtartam és érdeklődési kör alapján szervezhetőek fél napos, egész napos vagy akár több napos kirándulások is.

Sátoraljaújhely bővelkedik a különböző típusú turisztikai attrakciókban. A Zemplén Kalandpark élményelemei, a Magyar Kálvária, a történelmi belváros mellett érdemes pl. megtekinteni az interaktív vagy éppen rendhagyó múzeumokat, úgy, mint a Kazinczy Ferenc Múzeum, A Magyar Nyelv Múzeuma és a Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok, valamint a Börtönmúzeum.

A Hegyköz kínálata is csalogató, a füzérradványi Károlyi-kastély és arborétuma, a Pálházáról induló erdei kisvasút, Füzér Vára, valamint a Hollóházi Porcelánmúzeum is tartalmas kikapcsolódást nyújt a csoportok számára.

Sárospatakon nem csak a híres Rákóczi-várat érdemes meglátogatni, a kultúra iránt érdeklődőknek többek között a Református Nagykönyvtárat és Iskolamúzeumot, a Basilika Minort ajánljuk, A természeti látnivalók és a csodálatos panoráma szerelmesei számára pedig a Megyer-hegyi Tengerszem jelenthet felejthetetlen élményt.

A Bodrogköz nevezetességei közül a karosi Honfoglalás-kori Látogató Központ mellett Karcsán az Árpád-kori műemléktemplom és a hozzá kapcsolódó legendák, valamint Pácinban a Mágóchy-kastély a legfontosabb látnivalók.

A hosszabb kirándulások, csoportkísérések esetében szíveskedjen árajánlatot kérni. Az irányár hétköznapokon 5.000,- Ft/óra, hétvégén és munkaszüneti napokon 7.000,- Ft/óra.

Kapcsolat

+36 47 321  458

BlanarR_f
Blanár Róbert
idegenvezető

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.