Idegenvezetői bemutatkozás

Üdvözlöm Önt a honlapunkon! A nevem Blanár Róbert

A Tourinform Zemplén Iroda irodavezetője vagyok 2007-től, valamint a Sátoraljaújhely – Hegyköz Turizmusáért Egyesület (helyi turisztikai desztináció menedzsment szervezet) turisztikai menedzsere 2012 óta.

Történelem-művelődésszervező szakon végeztem, ezután helyezkedtem el a turizmus területén. Tanulmányaimat is ebben az irányban folytattam, egy idegenforgalmi szakmenedzser felsőfokú iskolát végeztem el, valamint idegenvezetői szakképesítéssel rendelkezem.

A városnézésen, idegenvezetésen kívül szívesen segítek a zempléni útjuk megszervezésében, megtervezésében is.

Örömmel tölt el, ha egy séta vagy út során megmutathatom az utasoknak Sátoraljaújhelyt és térségét, megismertethetem kulturális örökségével, történelmével, néprajzi és építészeti csodáival és a táj szépségével.

Munkám során az ismeretek átadásán túl arra is törekszem, hogy vendégeim ne csak megismerjék, hanem meg is szeressék a Zemplént és szívesen emlékezzenek vissza a jó hangulatban itt eltöltött órákra.

A hagyományos sétáimnál a kulturális és természeti látnivalók mellett fontos számomra, hogy a résztvevők teljes képet kapjanak a térségről, hogy ne csak annak múltját, hanem a jelenét is megismertessem.

A tematikus sétáim keretében időutazást teszünk, megismerjük a város egy- egy fontosabb történelmi időszakát, a híres történelmi személyiségeket, a régmúlt idők épületeit és a bennük rejlő titkokat.

Amennyiben elfogadják társaságomat egy-egy utazás időtartamára, akkor bátran kattintsanak a honlap többi fülére is, és böngésszék ki az Önök számára legkedvezőbb ajánlatot.

Szolgáltatásaim

Hagyományos városnézések Sátoraljaújhelyen

Azoknak ajánlom ezeket, akik átfogó képet szeretnének kapni a sátoraljaújhelyi látnivalókról. Amennyiben Ön először jár a városban, kevés időt tölt nálunk, vagy több napot is eltöltene, de nem tudja, mit érdemes megnézni.

A résztvevők átfogó képet kaphatnak a város múltjáról és jelenéről, fontos történelmi személyiségeiről, épületeiről és szobrairól, geológiai érdekességeiről és nem utolsósorban turisztikai fejlesztéseiről.

A szolgáltatást igénylő csoport járművével kombinált, buszos és gyalogos városnézést is biztosítok.

A hagyományos sátoraljaújhelyi sétákat a kultúra iránt érdeklődők, a világörökségi turisták, az osztálykirándulások, a szervezett csoportok a nyugdíjas csoportok számára egyaránt ajánlom.

Tematikus városnézések Sátoraljaújhelyen

A tematikus sétáim keretében időutazást teszünk, megismerjük a város egy- egy fontosabb történelmi időszakát, a híres történelmi személyiségeket, a régmúlt idők épületeit és a bennük rejlő titkokat.

Az egyéniségek bölcsője reformkori séta során Kossuth Lajos, Andrássy Gyula és Kazinczy Ferenc lábnyomán járjuk be a várost. A séta négy különböző időtartamú verzióban igényelhető.

A tervezettek szerint 2022 szeptemberében kerül majd bevezetésre egy másik tematikus séta, mely Sátoraljaújhely dualizmus korabeli fejlődését és jelentőségét mutatja be. Ez az útvonal is négy különböző időtartartamú verzióban lesz majd igényelhető.

A tematikus városnéző sétákat egyéni turisták, családok, párok, kisebb baráti társaságok, valamint csoportok számára egyaránt ajánljuk.

A kétórás és másfél órás séták esetében nyugdíjasok és diákcsoportok esetében mindenképp előzetes egyeztetést ajánlok.

A tematikus séták előzetesen meghirdetett időpontokban is elérhetőek lesznek 2022 áprilisa és októbere között.

Zempléni kirándulás

Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon, a Hegyközben és a Bodrogközben számtalan kirándulási lehetőség és program kínálkozik. Időtartam és érdeklődési kör alapján szervezhetőek egész, félnapos vagy akár több napos kirándulások is.

A hosszabb kirándulások, csoportkísérések esetében szíveskedjen árajánlatot kérni.

Kapcsolat

+36 47 321  458

BlanarR_f
Blanár Róbert
idegenvezető

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.
X