Scroll Top

Sátoraljaújhely nevezetességei busszal és gyalogosan

Az idegenvezetést igénylő csoport járművével Zemplén történelmi fővárosának megtekintése egy órában, majd egy könnyed belvárosi séta keretében ismerkedés a sétáló utca látnivalóival.

A buszos-gyalogos kombinált idegenvezetést azoknak a csoportoknak ajánljuk, akik először járnak Sátoraljaújhelyen, és szeretnék megismerni a város legszebb, legjelentősebb látnivalóit. A résztvevők átfogó képet kaphatnak a város múltjáról és jelenéről, fontos történelmi és irodalmi személyiségeiről, épületeiről és szobrairól, geológiai érdekességeiről és nem utolsósorban turisztikai fejlesztéseiről.

Időtartam: 2 óra

Nehézségi szint: átlagos állóképességgel, kondícióval teljesíthető, könnyű séta, szintemelkedés nélkül. Mindenki számára teljesíthető.

A kétórás idegenvezetés ára: 35.000 Ft/csoport

A szolgáltatás előzetes egyeztetéssel vehető igénybe, áprilistól októberig!

Az előzetes igényt 48 órával szükséges jeleznie a csoportoknak a séta általuk tervezett időpontja előtt.

A maximális létszám: 45 fő, nagyobb csoport esetén egyeztetést javaslunk

Kapcsolat

+36 47 321  458

BlanarR_f
Blanár Róbert
idegenvezető

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.