Scroll Top

Projekt zárás

2012. május 25.

Befejeződött a Sátoraljaújhely – Hegyköz Turizmusáért Egyesület „Sátoraljaújhely – Hegyköz Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet létrehozása” című Európai Uniós pályázatának megvalósítása (ÉMOP – 2.3.1 – 2009 – 0002). A támogatást az egyesület TDMSZ Szervezet és hálózatfejlesztésre, képzési programokra, szakmai, szolgáltatás és kínálatfejlesztési projektek megvalósítására, infrastruktúra – fejlesztésre és eszközbeszerzésre, informatikai fejlesztésekre, valamint desztinációs szintű marketing – kommunikációs és PR tevékenységekre nyerte el.

Sikeres pályázat megvalósulásaként a térség turisztikai információszolgáltatása új elemekkel bővült: A Tourinform Zemplén Iroda infrastrukturális fejlesztése, információs pontok létrehozása Mikóházán és Füzérkomlóson, érintőképernyős készülékek a desztináció több pontján. Az új irodai eszközök, illetve bútorok nagymértékben segítik elő a munkatársak színvonalasabb, hatékonyabb munkavégzését, a turisták és érdeklődők fogadását. A projektből készült tanulmányok hasznos gyakorlati tanácsokkal látják el a TDM Szervezet vezetőit valamint a szolgáltatókat a következő évekre vonatkozóan, illetve a desztináció turisztikai fejlesztéseinek irányvonalára is javaslatokat tesznek A képzési programok a szolgáltatók felkészültségének növelése mellett a szervezet és hálózatfejlesztést, így a partnerség erősödését is elősegítik. Elkészültek az új arculati elemek is, melyek az egyesület számára markáns, egyedi kommunikációs és marketingmegjelenést biztosítanak. Új, színvonalas designnal ellátott honlap készült. A mobil turisztikai installációs elemekkel méltó módon jelenhet meg a desztináció turisztikai kiállításokon. A látnivalókat bemutató imázs kiadvány, a turisztikai vállalkozásokat ismertető szolgáltatói kiadvány, és az éves turisztikai rendezvény eseménynaptár ugyancsak színvonalas marketing megjelenést biztosít az egyesület számára.

A projekt összköltsége 37 697 778 Ft, melynek 85%-a, azaz 32 043 111 Ft vissza nem térítendő Európai Uniós Forrás.

 

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.