Scroll Top
Tepliczky Méhészet
3980 Sátoraljaújhely, (ismeretlen)

Méhészetünk Sátoraljaújhelyen, a Várhegy lábánál, a nagymama udvarán álló többszáz éves akácfa árnyékában kapott helyet. Innen indul útjára milliónyi szorgos méh, hogy kiváló minőségű zempléni nektárt hordjon kaptárjaiba.

A Tepliczky méhészet mézei hibátlan minőségű magyar termékek, melyek bárhol a világban megállják helyüket. Szeretünk újítani, kísérletezgetni, így olyan mézes különlegességeket is készítünk, melyek még a mézet nem szeretőket is mézimádóvá teszik. Az exkluzív és megszokott kiszerelések, a többféle különleges íz (mint pl. csokis méz), és a változatos, alkalomhoz illő csomagolás már egész Európa tetszését elnyerte.

Hogy könnyebb legyen választani, minőségi üveget, csomagolóanyagot használunk, ügyelve a termék és a megjelenés összhangjára, hangsúlyozva a méz gyógyhatását, értékességét.

Telefon:
+36 20 394 0803
E-mail: tepliczkymeheszet@gmail.com
Közösségi elérhetőség:
Nyelvismeret: magyar, angol

Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely, Piac tér 2, 3980 Magyarország

View larger map
Szolgáltató típusa: Helyi termék
Egyéb árak:
Fizetési módok: készpénz, átutalás, postai utánvét

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.