Scroll Top
INTERKULTUR HUNGÁRIA KFT.
1074 Budapest, Rottenbiller u. 16-22.

A társaság fő célkitűzése a magyar zenei kultúra ápolása, terjesztése, fő profilja nemzeti, valamint nemzetközi kórus- és zenei versenyek, fesztiválok szervezése, lebonyolítása, koncertek, turnék megszervezése és lebonyolítása, kórustáborok, zenei továbbképzések, mesterkurzusok szervezése, valamint lemezek-, és időszaki kiadványok kiadása. Eddigi munkáiból kiemelkednek a SUN Microsystems és a HP Magyarország céges rendezvényei és a Francia-Magyar Gála megszervezése, melyet az UNESCO magyar nagykövetének, valamint a Francia-Magyar Kulturális Év Irodájának megbízásából vállalt. A társaság vállalja cégek nyilvános vagy zártkörű rendezvényeinek program-összeállítását, illetve a műsorok megszervezését, lebonyolítását. A Kft. a szaktárca javaslatára és a KÓTA felkérésére a Kodály Zoltán Magyar Nemzeti Kórusverseny lebonyolítója.

A társaság 2004 óta a Zempléni Fesztivál rendezője (www.zemplenfestival.hu), mely rendezvény előadásaira elővételben a Zemplén Tourinform Irodában is lehet jegyeket vásárolni.

Telefon:
+36 1 462 0330
E-mail: info@interkultur.hu
Közösségi elérhetőség:

Budapest

Budapest, Rottenbiller u. 16-22, 1074 Magyarország

View larger map
Egyéb szolgáltatások: programszervezés
Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.