Scroll Top
A Polyán tanya lovas turisztikai ajánlatai
3989 Mikóháza, Petőfi Sándor u. 32/A

Pitymallik, vagy komorul,

Dereng, vagy ha beborul,

Boldog itt a ló és ember,

Jól megfér a természettel.

 

A Ketel Magyarjai Lovasvég különleges vidékre és különleges programokra hívja az érdeklődőket. A Zempléni-hg. és a Hegyköz síkságának találkozása – a Bózsva-patak völgyével – egy olyan peremvidék, ahol a páratlan szépségű táj természetes, buja élővilágot is rejt. Ebben a környezetben lovagolni, vagy lovas kocsikázni nem mindennapi élmény. A Polyán bírtok ősi magyar háziállatokban bővelkedik, akik ápolását, gondozását nyári táborokban tanulják meg a gyermekek.

Itt a Borzderes marháknak köszönhetően az ízlelőbimbókra is szükség van, hiszen a sajtok és a semmihez sem fogható ízű, finom húskészítmények egy anorexiás beteget is meggyőznek arról, hogy enni márpedig kell!

Az sem fog itt unatkozni, aki nem tud, vagy nem akar lovagolni. A Hucul fogatokkal mesés túrákat lehet tenni a közeli erdei utakon.

Óvodásoktól a tapasztalt lovasokig mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot, melyek igénybevételéhez kérjük, hogy utazása előtt mindenképpen egyeztessen velünk!

Telefon:
+36 20 549 7755
E-mail: lovasveg@gmail.com
Nyelvismeret: magyar

Mikóháza

Mikóháza, Petőfi Sándor u. 34, 3989 Magyarország

View larger map

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.