Scroll Top
Tiszta Gyümölcs Kft.
3994 Bózsva, Lónyay u. 1025/2 hrsz.

A zempléni hegyközben 2011 óta működik a bózsvai pálinkafőzde. Mind a kereskedelmi párlat előállítás mind a bérfőzés szerepel a tevékenységi körünkben. Minden bérfőzésben előállított termékünk magán viseli törekvésünk nyomát, miszerint a mindenből a lehető legjobbat szeretnénk megalkotni. Ennek érdekében tevékenységünkben ötvözzük a hagyományos elemeket a modern technológiai műveletekkel.

Gyümölcsös, zamatos párlataink előállításához kizárólag saját termesztésű gyümölcsöt használunk fel, amelyek a Hegyköz speciális gyümölcstermesztési adottságainak köszönhetően rendkívül gazdagok íz- és aromaanyagokban. A feldolgozás során kiemelt szerepet játszik a higiénia és a technológiai fegyelem, mert nézetünk szerint azt a hibát a legkönnyebb kijavítani, amit nem követünk el. Így a kiváló gyümölcs, a gondos szakértelem és a modern technológia eredményeképp megszületett a Bózsvai Prémium Pálinkacsalád, amely hamarosan piacra kerül.

Telefon:
+36 30 768 0013
E-mail: tisztagyumolcs@gmail.com
Nyelvismeret: magyar
Parkolás, közlekedés: parkoló a létesítmény előtt

Bózsva

Bózsva, Vörös Hadsereg út 12, 3994 Magyarország

View larger map
Szolgáltató típusa: Pálinkafőzde
Létesítmény felszereltsége: nem dohányzó
Egyéb szolgáltatások: helyi termékek értékesítése, pálinkakóstolás
Egyéb árak:
Fizetési módok: készpénz, átutalás
Éves nyitva tartás:

Január 20. - december 20.

Napi nyitva tartás:

8:00 - 15:00

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.