Scroll Top
Középkori Vizimalom és Sütőház
3994 Pálháza, Perlit u. 2.

Gyalogosan vagy kerékpárral, vagy akár autóval is célba vehetjük a Hegyközt, ahol első állomásként elénk tárul az ország legkisebb városa, Pálháza. A település határában működő Moravszky pékség felől ínycsiklandó illatok csaphatják meg orrunkat. A dagasztott, kelesztett, ropogós finomságok elfogyasztásán túl nagy élmény a gabona őrlésére szolgáló vízimalom megtekintése is, melynek falapátjait a Kemence-patak vize forgatja. A malom padlásterében „fából faragott étterem” fogadja a családi, baráti, vagy éppen céges rendezvényeket. Jó étvágyat kívánunk!

Telefon:
+36 30 663 8833
+36 30 606 2045
E-mail: moravszkiszaboildiko@gmail.com
Közösségi elérhetőség:
Nyelvismeret: magyar, angol
Elhelyezkedés: csendes, nyugodt, közel van a központhoz, vasútvonal mellett, vízpart közelében

Pálháza

Pálháza, Perlit u. 2, 3994 Magyarország

View larger map
Szolgáltató típusa: Egyéb szolgáltató
Osztályba sorolás / Kategória: Egyéb
Létesítmény felszereltsége: fűthető, különterem, rendezvényterem, mozgássérülteknek akadálymentesített, nem dohányzó, saját stég, saját vízpart, WC saját épületben
Gyermekbarát szolgáltatások: játszótér
Egyéb árak:
Éves nyitva tartás:

Előre egyeztetett időpontkérés szükséges.

Napi nyitva tartás:

Szombat- vasárnap 10.00-19.00

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.