Scroll Top
Szilágyi Pincészet
3980 Sátoraljaújhely, Ungvár pincesor

Borainkban a modern szőlőgondozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik. A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét – a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után – a Világörökség részét képző Ungvári pincesoron érleljük, zempléni tölgyfahordókban. Szeretünk új lehetőségek után kutatni a borászati folyamatok során, így sikerült több, kuriózumnak számító borfajtát is előállítanunk, melyek nagy szerelmesei a hozzánk érkező turisták és helybéli lakosok.
Vendégeinknek borházunkban pincelátogatást és érmes borok borkóstolását tudjuk biztosítani, ahol igény szerint, házias, hideg-meleg ételekkel is szolgálunk.

Rengeteg látványosság és attrakció van a környéken, így mindenképp hosszabb időt érdemes itt tölteni, beiktatva egy esti borozást a csaknem ezeréves, nemes penészes pincékben.

Szerezzen egy életre szóló élményt borainkkal!

Szilágyi László

2020-as borkatalógusunk.

Telefon:
+36 30 599 1700
+36 20 918 1741
E-mail: info@szilagyipinceszet.hu
Nyelvismeret: magyar, angol
Elhelyezkedés: hegyvidéki, nevezetes hely(ek) közelében

Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely, Ungvári Pinceköz 12, 3980 Magyarország

View larger map
Szolgáltató típusa: Borászat
Étkezés: kérhető
Kóstolóterem befogadóképessége: 20
Egyéb árak:
Fizetési módok: készpénz
Éves nyitva tartás:

Egész évben.

Napi nyitva tartás:

Telefonos egyeztetés szükséges.

Related Posts

Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.