Scroll Top

Nemzetközi vad-és halételfőző verseny

3980 Sátoraljaújhely-Széphalom

Időpont: minden év júniusában

2016-ban már XIV. alkalommal rendezték meg a NEMZETKÖZI VAD-ÉS HALÉTELFŐZŐ VERSENYT ÉS TÉRSÉGI VADÁSZNAPOT, ami idén már kétnapos programsorozattá avanzsálódott. Széphalomban kerül minden évben megrendezésre a program fő eseménye a főzőverseny, mely során kiemelkedő sztárszakácsok zsűrizik a résztvevők ételkülönlgességeit.

A verseny mellett szórakoztató műsorok, élő koncertek sokasága várja a rendezvényre érkezőket. Valamint az ételek mellett nagy szerep jut az italoknak is, főleg a pálinkának, hiszen az eredményhirdetésbe a legjobb/legízesebb pálinka nyertese is díjazásra kerül. Természetesen a hangsúly inkább az ételeken és a gasztronómiai különlegességeken van.

A program fő előnye, a különböző csapatok és baráti körök összekovácsoló ereje.Minden évben várjuk szeretettel az idelátogatókat, és természetesen a főzni vágyó csapatokat!

Telefon:
+36 47 321 727
E-mail:
kossuthmk@gmail.com
Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.