Scroll Top

Néptáncfesztivál

3980 Sátoraljaújhely, Rendezvénytér

Közel 30 éve rendezik meg Sátoraljaújhelyen, azt a Néptáncfesztivált, amit minden évben, az augusztus 20-ai, nemzeti ünnep előtti napokban tartanak meg.

A rendezvény sajátossága, a különböző nemzetek néptáncainak bemutatása, hagyományőrző csoportjaikkal. A több napos rendezvényen megmutatkoznak olasz, szlovák, török, francia vagy épp görög csoportok is, akik hazájukban mind elismert táncosok. A résztvevő csoportok, vagy épp nemzetek minden évben változnak, ezzel megőrizve a rendezvény egyediségét.

A bemutatkozó estek sok helyi lakost vagy épp látogatót vonzanak. A résztvevő csoportok is szívesen ismerkednek meg Sátoraljaújhely városával és élvezik vendégszeretetét. A rendezvény kitűnő lehetőség arra is, hogy távolabbi baráti kapcsolatok szülessenek, illetve, hogy nézők és résztvevők egyaránt betekintsenek más nemzetek kultúrájába, hagyományaiba.

 

A Néptáncfesztivál részletes programjairól érdeklődhetnek a rendszeresen aktualizált eseménynaptárunkban.

Telefon:
+36 47 321 727
E-mail:
kossuthmk@gmail.com
Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.