Scroll Top

Adatvédelmi nyilatkozat

hírlevélküldésről

 

Weboldalunkon lehetőséged van feliratkozni a Sátoraljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesület hírlevél szolgáltatására, amennyiben elmúltál 18 éves.

A feliratkozáshoz önkéntesen hozzá kell járulnod ahhoz, hogy egyesületünk hírlevelet küldjön részedre. Ez a hozzájárulás azonban csak akkor lehet jogszerű, ha megfelelő tájékoztatáson alapul.

Kijelentjük, hogy hírlevélre történő feliratkozáskor nem áll módunkban a kapcsolattartási adatok valódiságának ellenőrzése, és annak megállapítása sem, hogy a megadott adatok magánszemélyre vagy vállalkozásra vonatkoznak. A velünk kapcsolatba lépő vállalkozásokat ügyfél partnerként kezeljük.

 
Az adatkezelő:

Megnevezése: Sátoraljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesület
Nyilvántartásba vételi száma: 05-02-0064552
Székhelye: 3980 Sátoraljaújhely, Hősök tere 3.
E-mail címe: info@ujhelyiturzmus.hu
Kapcsolattartó: Blanár Róbert TDM menedzser
Adatvédelmi tisztviselő: Nincs

 

Kezelt személyes adatok köre:

 név, email-cím

 

Az adatkezelés célja:

Egyesületünk a személyes adataidat hírlevél küldése céljából kezeli, hírekről, szolgáltatásokról, programokról, valamint egyéb tartalmakról hírlevél-üzenet formájában küld értesítést.

Adatkezelés jogalapja: Hírlevélre történő feliratkozás során hozzájárulsz, hogy egyesületünk a személyes adataidat a jelen tájékoztatóban írtak szerint kezelje. A személyes adatok kezelése a jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásodon alapul.

Hozzájárulásodat bármikor jogosult vagy visszavonni, azonban a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét ez nem érinti.

A levelezési listáink a következők:

Városnézés: a sátoraljaújhelyi tematikus történelmi és hagyományos városnéző séták, illetve kisvonatos városnézések iránt érdeklődőknek.

Túra: a Zempléni-hegységben és környékén megvalósuló vezetett túrák iránt érdeklődőknek.

Csoportoknak: általános vagy középiskolai osztály, túrázó, városnéző, nyugdíjas vagy egyéb csoport kirándulását szervezőknek.

Rendezvények: a Sátoraljaújhelyen és környékén megvalósuló aktív/öko turisztikai, kulturális, zenei, bor és gasztronómiai rendezvényei és programjai iránt érdeklődőknek.

 

Az adatkezelés időtartama:

Egyesületünk a fenti személyes adataidat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Amennyiben visszavonod a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulásodat, egyesületünk haladéktalanul és végleges törli azokat nyilvántartásából.

 

Tájékoztatás adatkezelésről, a személyes adat helyesbítése:

Jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataidról úgy, hogy az adatkezeléssel megbízott munkatársunkkal az alábbi e-mail címen felveszed a kapcsolatot: info@ujhelyiturzmus.hu.

Ilyen igény bejelentése esetén egyesületünk tájékoztat a rólad kezelt személyes adatokról és az adatkezelés módjáról, illetve jogaidról az adatkezelés során.

Jogosult vagy továbbá arra is, hogy a kezelt adatok kijavítását kérd.

 

Adatkezelés megszüntetése:

A hírlevelekről a levelek alján található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva tudsz leiratkozni.

Emellett írásban egyesületünk fent megjelölt kapcsolattartási email címén (info@ujhelyiturzmus.hu), vagy postai úton kérheted az adatkezelés megszüntetését, vagy tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen. Ebben az esetben egyesületünk minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy adatkezelés megszűntetésére irányuló kérésedet haladéktalanul teljesítse.

 

Felügyeleti szerv:

Amennyiben adatkezelésünkkel kapcsolatban jogszerűtlenséget tapasztalsz, az alábbi hatóságnál élhetsz panasszal:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 1 391 1400
Fax: +36 1 391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

Feliratkozás / leiratkozás

(nem kötelező)


Adatvédelmi beállítások
Amikor meglátogatja weboldalunkat, a böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásoktól, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása hatással lehet a weboldalunk és az általunk kínált szolgáltatások élményére.